Naš tim

 

MOJA FOTKA
Snjezana Kupres 

Više od 23 godine radim u prodaji, od čega 19 na izvršnim pozicijama za međunarodne zrakoplove kompanije, pa je i prodaja jedna od tema mojih edukacije. Dolzim iz područja zračnog prometa  kao ing.zračnog prometa. Zrakoplovna industrija inspirativna je i posebna grana industrije.
Karijeru u području edukacija započela sam 2007. godine.
Kako bih kreirala što bolje edukacije učim i stječem iskustva kroz kontinuirano usavršavanje. Uz usavršavanje u Hrvatskoj, nova znanja stječem u Londonu, Singapuru, Kaula Lumpuru, Ženevi.
Certificirani sam trener NLP & Coach, Prodajni trener expert.
Vjerujem u ljude i njihove sposobnosti. Jedna od istina koja me vodi:

Ne znam za poticajniju istinu od neupitne ljudske sposobnosti da poboljša vlastiti život svjesnim naporom. -Henry D. Thoreau

 

ANdreja slika

Moje ime je Andreja Hlupić
Rođena sam 1980. u Zagrebu gdje i danas sretno živim i radim.
Studirala sam kroatistiku i slavistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Karijeru započinjem u području edukacija te nastavljam usavršavanje kroz brojne edukacije, tečajeve, coaching programe te vođenje projekata.
Cerfificirani sam NLP trener i facilitator 4 sobe promjene.
U svakodnevnom radu kombiniram sve navedeno te nastojim radionice prilagoditi grupi i učiniti ih razvojnim, dinamičnim i autentičnim.
U slobodno vrijeme pišem, čitam, slušam, upijam svijet oko sebe i putujem.

 

ANA SLIKA

Ana Tanasić -Kandučar

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu smjer financije, 2017. završavam poslijediplomski studij Financijsko izvještavanje revizija i analiza također na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Posjedujem višegodišnje iskustvo u području financija, analize i kontrolinga. Većinu svog radnog iskustva stekla sam na pozicijama financijskog kontrolera i voditelja financija i kontrolinga poduzeća farmaceutske industrije. Tijekom posljednjih 5 godina posvećeno se bavim izučavanjem i razvijanjem koncepta svjesnog poslovanja i njegove primjene u organizacijama. U tu svrhu sam pohađala brojne međunarodne treninge s područja svjesnog poslovanja između ostalog i trening Freda Kofmana kojeg smatram izuzetno inspirativnim upravo u ovom području. Kao predsjednica udruge Zeleni dan za podizanje svijesti o vaznosti ocuvanja okolisa i koristenja obnovljivih izvora energije od 2012. godine aktivno sam ukljucena u humanitarni rad i volontiranje na razlicitim projektima korisnim za opce dobro od kojih su znacajniji osnivanje Eko knjiznice igracaka u Zagrebu i vodjenje platforme Dobri buvljak.
Majka sam dvoje djece, volim svoju obitelj, volim prirodu i sve aktivnosti u prirodi, plivati, planinariti, skijati, šetati, trčati, meditirati…volim živjeti

 

 

TAL AVIATION              ABC logo             pisak

raza          impact-hub-logo         Poslovni dnevnik